Het mooiste
dat je kunt
worden is
jezelf

FEEL IT 2

- PSYCHOLOOG GELDROP -

Wanneer het leven soms als een grote uitdaging voelt en je er moeilijk verandering in kan aanbrengen, kan Feel It 2 – psycholoog Geldrop jou hierbij helpen. Als psycholoog weet ik namelijk als geen ander wat voor impact het kan hebben om jou leven. Het is goed dat je daarom zoekt naar professionele hulp in de vorm van een psycholoog. Feel It 2 staat klaar om jou te ondersteunen bij dit traject met een positieve insteek zodat jij weer beter in je vel komt te zitten. Wij noemen we dat investeren in persoonlijke groei en ontwikkeling. Heb je nog wat meer informatie nodig, kijk dan gerust verder bij onze aanpak of over ons. Je kunt ook direct een vrijblijvend (online) kennismakingsgesprek inplannen met onze psycholoog in Geldrop.

GEEN WACHTLIJST

Je kunt bij Feel It 2 direct terecht voor therapie zonder wachtlijst

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Plan nu een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

KEUZE VOOR ONLINE THERAPIE

Therapie vanuit je vertrouwde omgeving, Feel It 2 biedt ook online therapie aan

WANNEER EEN AFSPRAAK MAKEN BIJ FEEL IT 2 - PSYCHOLOOG GELDROP?

Wij zijn van mening dat je er nooit verkeerd aan doet om een afspraak te maken bij een psycholoog. Het is dus ook niks om je voor te schamen maar eerder iets om trots op te zijn. Je bent bereid om aan jezelf te werken! Iedereen wil gelukkig zijn en zichzelf goed voelen en Feel It 2 – psycholoog Geldrop wil je hier graag mee helpen.

Maar voor welke klachten kun je nu terecht bij Feel It 2 – psycholoog Geldrop?

Bij de psycholoog kun je terecht met vele verschillende klachten. Het kunnen zware klachten zijn waar je al langer mee rondloopt, een gevoel wat niet helemaal lekker zit of misschien wil je wel praten over problemen op je werk. Feel It 2 – psycholoog Geldrop kan jou helpen door een luisterend oor te zijn en je te helpen waar dat mogelijk is.

LEES ONZE LAATSTE BLOGS

WANNEER DE EMOTIONELE EMMER OVERLOOPT

Voor veel mensen is het een raadsel waarom juist zij last krijgen van psychische problemen. ‘Er zijn andere mensen die hetzelfde meemaken en geen last krijgen van psychische problemen’. Dit komt doordat niet één bepaalde gebeurtenis ten grondslag ligt aan de ontwikkeling ervan, maar een reeks aan gebeurtenissen. Het gaat om gebeurtenissen die een impact op jou hebben gehad. Hoe dit werkt, leg ik je uit in deze blog.  
GELUKKIG DENKEN KAN NIET, GELUKKIG VOELEN WEL

De focus van mijn therapie is gevoel. En binnen de psychologische hulpverlening zoals wij die kennen is dit niet gebruikelijk. Daar wordt er vooral gewerkt met het hoofd en hoe het hoofd gedachten, gedrag en emoties/gevoel beïnvloed. Ik werk vanuit het gevoel omdat ik ervan overtuigd ben dat ons gevoel hetgeen is wat alles aanstuurt. Door middel van het gevoel dat je hebt, ga jij je op een bepaalde manier gedragen en geeft dat bepaalde gedachtes. Door je mee te nemen in hoe de hersenen werken in combinatie met het lichaam wil ik je laten zien waarom ik zoveel nadruk leg op het werken met gevoel.  

CORONAMAATREGELEN

Feel It 2 – Psycholoog Geldrop volgt uiteraard de maatregelen van het RIVM. Er wordt rekening gehouden met hygiëne en de 1,5 meter regel.
Ook bieden we online therapie aan zodat jij vanuit jouw vertrouwde omgeving geholpen kunt worden.