Kijk vooruit,
want die kant
ga je op

- MOEITE MET HET VORMGEVEN VAN JE LEVEN -

Wanneer heb je moeite met het vormgeven van je leven?

In het leven moeten we veel keuze maken. Vaak zijn keuzes belangrijk voor hoe we ons leven leiden. Je moet bijvoorbeeld op jonge leeftijd een keuze maken voor een opleiding, je kiest een partner waar je je leven mee door gaat brengen, je komt voor de keuze te staan of je kinderen wil of niet, enz. Dit zijn allemaal belangrijke keuzes die voor veel mensen lastig zijn. Wanneer jij moeite hebt met het vormgeven van je leven heb je:

– Moeite met het maken van belangrijke keuzes in je leven;
– Vind je het moeilijk te bepalen wat wel en niet bij je past;
– Verschillende dingen hebben geprobeerd maar nog steeds niet het juiste hebben gevonden;
– Het idee dat je altijd de verkeerde keuze maakt ook al doe jij je best om dit niet te doen

Wanneer ga je naar een psycholoog?

Als een van de bovenstaande dingen op jou van toepassing is kan het in eerste instantie helpen om daar met mensen in je omgeving over te praten. Kom je er dan nog niet uit en helpen alle goedbedoelde adviezen je niet vooruit? Dan is het verstandig om met een psycholoog te praten. Een psycholoog kan door middel van te vragen stellen jou gericht na laten denken over de vragen waar je mee worstelt. Hierdoor krijg je voor jezelf een steeds beter beeld bij wat bij jou past en welke kant je het beste in kan gaan met je leven.

Tekst gaat verder onder de foto.

Hoe Feel It 2 – Psycholoog Geldrop kan helpen met jou uitdagingen en vragen?

Wanneer mensen voor een probleem komen te staan is het eerste wat ze doen beredeneren waarom ze voor het ene zouden kiezen, of voor het anderen. Bij Feel It 2 geloven wij niet dat je een goed antwoord op je vraag kan vinden met het beredeneren van dingen. Wanneer je een keuze maakt dan moet deze keuze goed voelen. Wanneer je een keuze maakt die goed voelt dan kan je eigenlijk nooit verkeerd kiezen. Wij helpen jou om op zoek te gaan naar de keuze die voor jou goed voelt en waar jij volledig achter staat. 

GEEN WACHTLIJST

Je kunt bij Feel It 2 direct terecht voor therapie zonder wachtlijst

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Plan nu een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

KEUZE VOOR ONLINE THERAPIE

Therapie vanuit je vertrouwde omgeving, Feel It 2 biedt ook online therapie aan

MOGELIJKE ANDERE KLACHTEN