Het mooiste
dat je kunt
worden is
jezelf

FEEL IT 2

- PSYCHOLOOG VELDHOVEN -

Iedereen heeft momenten in zijn of haar leven dat dingen niet lopen zoals je graag zou willen. Maar wat als dit voor een langere periode aanhoudt? Dan kom je vaak op een punt waarop je er zelf niet meer uitkomt. Dit gaat meestal gepaard met depressieve klachten, angst- en paniekaanvallen of een burn-out. Het is dan goed om hulp te zoeken bij je problemen. In mijn psychologenpraktijk nabij Veldhoven kan ik je ondersteunen bij je weg naar herstel. Maar ook voor klachten als piekeren, rouwverwerking of relatieproblemen kan je mij als psycholoog bellen. Je hoeft het namelijk niet alleen te doen. En omdat ik weet hoe lastig het is om de stap te zetten om naar een psycholoog te gaan, bied ik een gratis kennismakingsgesprek aan in mijn psychologiepraktijk op 20 minuten rijden van Veldhoven. 

GEEN WACHTLIJST

Feel It 2 heeft geen wachtlijst. Je kunt dus direct een afspraak inplannen.

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Plan nu een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

KEUZE VOOR ONLINE THERAPIE

Mogelijkheid om online therapiesessies te volgen i.p.v. therapie bij de psycholoog in de buurt van Veldhoven

WANNEER EEN AFSPRAAK MAKEN BIJ FEEL IT 2 - PSYCHOLOOG VELDHOVEN?

Wanneer je overweegt om hulp te zoeken bij de problemen die je op dit moment ervaart, dan is het goed om een afspraak te maken. De problemen die je ervaart beïnvloeden je leven op een dusdanige manier dat je hulp overweegt. Daarbij is het niet zo dat je pas naar een psychloog kan als je een depressie hebt of een burn-out. Want het is juist verstandig om in een vroeger stadium contact op te nemen met een psychologiepraktijk, dus wanneer je somberheidklachten ervaart of overspannen bent. Maar er zijn ook mensen die al veel voordeel ervaren wanneer ze met stressklachten in therapie gaan. Woon jij in Veldhoven en overweeg je hulp? Dan kan je altijd mij als psycholoog bellen. Samen kunnen wij bepalen of het voor jou verstandig is om een kennismakingsgesprek te plannen of een eerste sessie.

Maar voor welke klachten kun je nu terecht bij Feel It 2 – psycholoog Veldhoven?

Wanneer je een probleem ervaart kan je altijd contact opnemen door het contactformulier in te vullen of telefonisch contact opnemen met mijn psychologiepraktijk. Maar ik begrijp als geen ander dat het toch lastig blijft om te bepalen of jij met jouw klachten bij mij als psycholoog terecht kan. Daarom heb ik een groot aantal klachten beschreven die ik in mijn psychologenpraktijk behandel. Naast de meest bekende klachten staan er ook minder bekende klachten zoals identiteitsproblemen, piekeren en fysiek onverklaarbare klachten. Wanneer je op de klacht klikt, krijg je een beschrijving van de klacht. En wanneer je in Veldhoven woont, is het maar 20 min naar mijn praktijk!

BEREIKBAARHEID

Feel It 2 ligt aan de rand van Geldrop tegen Eindhoven aan. Afhankelijk waar je woonachtig bent in Veldhoven ben je binnen 15 minuten bij onze psychologen praktijk. Vanaf Veldhoven zijn wij goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Je kunt dan het beste de bus nemen naar station Eindhoven via lijn 14, 15, 16, 18, 103 of 402. Met de trein richting Weert naar Geldrop is het na aankomst nog geen 5 minuten lopen naar Feel It 2. Indien de bus een betere optie is, pak je lijn 324 richting Geldrop Coevering en stap je uit bij de bushalte Aragorn. Vanaf hier is het nog 6 minuten lopen naar Feel It 2. Wil je wat reisadvies inwinnen om met het openbaar vervoer te komen, plan dan hier je reis.

LEES ONZE LAATSTE BLOGS

WANNEER DE EMOTIONELE EMMER OVERLOOPT

Voor veel mensen is het een raadsel waarom juist zij last krijgen van psychische problemen. ‘Er zijn andere mensen die hetzelfde meemaken en geen last krijgen van psychische problemen’. Dit komt doordat niet één bepaalde gebeurtenis ten grondslag ligt aan de ontwikkeling ervan, maar een reeks aan gebeurtenissen. Het gaat om gebeurtenissen die een impact op jou hebben gehad. Hoe dit werkt, leg ik je uit in deze blog.  
GELUKKIG DENKEN KAN NIET, GELUKKIG VOELEN WEL

De focus van mijn therapie is gevoel. En binnen de psychologische hulpverlening zoals wij die kennen is dit niet gebruikelijk. Daar wordt er vooral gewerkt met het hoofd en hoe het hoofd gedachten, gedrag en emoties/gevoel beïnvloed. Ik werk vanuit het gevoel omdat ik ervan overtuigd ben dat ons gevoel hetgeen is wat alles aanstuurt. Door middel van het gevoel dat je hebt, ga jij je op een bepaalde manier gedragen en geeft dat bepaalde gedachtes. Door je mee te nemen in hoe de hersenen werken in combinatie met het lichaam wil ik je laten zien waarom ik zoveel nadruk leg op het werken met gevoel.  

CORONAMAATREGELEN

Feel It 2 – Psycholoog Veldhoven volgt uiteraard de maatregelen van het RIVM. Er wordt rekening gehouden met hygiëne en de 1,5 meter regel.
Ook bieden we online therapie aan zodat jij vanuit jouw vertrouwde omgeving geholpen kunt worden.