REFERENTIES

Feel It 2 – Psycholoog Geldrop wil jou via onze site zoveel mogelijk informatie geven om te besluiten of ik als psycholoog bij mag dragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling en groei. Daarnaast is het ook belangrijk om van mensen die het proces doorlopen hebben, te horen hoe zij het ervaren hebben. Dit is de reden dat wij veel waarde hechten aan het verhaal van onze cliënten. Hieronder vind je een aantal referenties die goed weergeven wat jij kan bereiken door middel van de aanpak van Feel It 2 – Psycholoog | Coach.

ERVARINGEN VAN ONZE CLIËNTEN

Na een lange tijd met wisselende gevoelens en emoties door het leven te gaan, had ik het gevoel vast te lopen. Wie ben ik, waar sta ik, waarom voel ik me zo, hoe kan ik dingen veranderen.. Wel voelde ik een hoge drempel om met iemand te gaan praten waarbij ik alles op tafel moest gaan leggen. Mijn verwachting was dat ik een checklistje ging afwerken waardoor ik me beter zou gaan voelen. Na het kennismakingsgesprek voelde ik al dat dit de juiste stap was. Geen checklistje, maar erachter komen waar de gevoelens vandaan kwamen en eraan werken deze gevoelens zonder oordeel te bekijken en te verwerken. Al met al; een life-changer! De gesprekken hebben me zoveel meer gebracht dat wat ik had gedacht of had verwacht. Ik sta er nog steeds versteld van wat de therapie voor positieve invloed heeft gehad op alle facetten in mijn leven.

VROUW, 45 JAAR

Vooraf sceptisch om naar een psycholoog te gaan, want ja wie heeft er een nodig. Nou ik kan ik zeggen achteraf. Gerard is niet het (zoals ik wel een hoor zeggen) de doorsnee psycholoog. Hij heeft geen trucjes of zegt dingen die je moet doen. Hij zoekt naar het probleem en werkt dit stap voor stap weg. Mijn sceptische houding was zeer snel weg en hij heeft daadwerkelijk mijn probleem opgelost. Het is weg en ik voel met top!! Ik kan iedereen aanraden (ook als je denkt dat je geen psycholoog nodig hebt) eens een afspraak met Gerard te maken. Hij helpt je echt!! Heeft geen vooringenomen mening maar luistert, stelt goede vragen en triggert je continu opzoek te gaan naar jezelf. Geen trucjes, geen oefeningen uit een boekje maar het probleem herkennen en oplossen. Ik kan Gerard bedanken voor wat hij gedaan heeft. Bedankt, van een in eerste instantie zeer sceptische patiënt.

MAN, 43 JAAR

Ik ben in een vlot tempo geholpen met mijn probleem van wantrouwen. Ik heb een stuk meer vertrouwen in mijn partner en weet meer over mezelf en haar en hoe te handelen.

MAN, 35 JAAR

Na een aantal keren via de huisarts geholpen te zijn en ik weinig vooruitgang boekte nam ik eens contact op met feelit2. Al snel merkte ik dat ik bij feelit2 eindelijk eens geholpen werd op de manier waarop ik had gehoopt. Ik kon lekker op mijn eigen manier mijn verhaal kwijt en er kwam al snel een fijne klik waardoor alles net wat makkelijker ging. De problemen waarmee ik zat kwamen al snel naar boven en daar zijn we dus ook direct mee aan de slag gegaan met het gevolg dat ik nu eindelijk weer fijn en positief door het leven kan. Ik raad feelit2 zeker aan voor de mensen die het nodig hebben!

MAN, 28 JAAR

Ik ben namelijk ontzettend goed geholpen met de problemen waar ik tegenaan liep.In de afgelopen periode ben ik bij verschillende psychologen geweest via de huisarts. Deze hebben mij een eind op weg geholpen maar ik bleef het idee hebben dat de kern van mijn probleem niet opgelost werd. Hierdoor ben ik verder gaan kijken naar andere psychologen en wat zij te bieden hadden. Zo kwam ik bij Feel It 2 uit. Wat mij aansprak in de aanpak van is dat er naar mij als volledig persoon gekeken werd en niet alleen naar de problemen waar ik tegenaan liep. Het werken met zowel mijn gedachten maar vooral met mijn gevoel heeft ervoor gezorgd dat ik nu echt vrij ben van mijn klachten en de kern van mijn probleem is opgelost. Ik kan Feel It 2 en Gerard daarom van harte aanbevelen!

MAN, 43 JAAR

Voor ik met de behandeling startte deed ik alles vanuit mijn hoofd en kon ik niet naar mijn gevoel luisteren. Bij Feel It 2 heb ik in een veilige en vertrouwde omgeving geleerd om meer emoties te voelen en hier bewuster van te worden. Dit kon op mijn eigen tempo en niks was verplicht. Gerard heeft me het vertrouwen gegeven dat ik het zelf kan. Zo kan ik met alle enthousiasme de toekomst tegemoet.

VROUW, 22 JAAR

Dingen accepteren. Het klinkt heel makkelijk, maar dat is het niet. Zeker niet wanneer het iets is, wat je al bijna je hele leven in de weg zit en waar je steeds weer tegenaan loopt. Ik had ook nooit gedacht dat ik het zou kunnen accepteren, maar met de hulp van Gerard is het gelukt om het niet meer als blokkade te zien, maar als deel van mij. Daarnaast heb ik tijdens de sessies met Gerard ontdekt dat ik te veel vanuit mijn hoofd leefde en niet vanuit gevoel. Ik wist ook niet goed meer wat ik eigenlijk wel en niet voelde.  Met de training zelfbewustzijn ben ik meer in het nu gaan leven en ervaar ik weer wat er in mijn lijf gebeurd. Je lijf is immers je beste raadgever. Het geeft me veel rust en het is fijn om niet altijd tegen mezelf te moeten “vechten”, maar dingen gewoon te accepteren. Het heeft me zoveel meer gebracht dan waarop ik had gehoopt.

VROUW, 31 JAAR

Ik wist vooraf niet wat ik moest verwachten en of het mij zou helpen. Het is toch best vreemd om met een onbekende je gevoelens te delen en te vertellen wat je dwarszit. Echter na de eerst afspraak was deze gedachte geheel verdwenen. Het voelt juist prettig om te vertellen wat er aan de hand is, je gevoelens te uiten zonder dat iemand daar een mening over heeft. Gerard is zeer professioneel en neemt de tijd om je te leren kennen. Hij heeft een geheel eigen aanpak. Hij benadert je vanuit het positieve en dat geeft meteen een fijn gevoel. Niets moet en alles mag gedeeld worden. Ik heb de gesprekken met Gerard als heel positief ervaren en ze hebben me echt geholpen.

VROUW, 16 JAAR