Het mooiste
dat je kunt
worden is
jezelf

FEEL IT 2

- PSYCHOLOOG OMGEVING NUENEN -

Soms lopen we in ons leven tegen uitdagingen aan waarbij je niet weet hoe je ermee om moet gaan. In mijn praktijk die dicht bij Nuenen is gevestigd, krijg ik vaak cliënten die tegen dergelijke problemen aanlopen. Of het nu gaat om depressie, een burn-out of angst en paniekklachten, ik weet als geen ander wat voor invloed dit kan hebben op jou en jouw omgeving. Daardoor kan het enorm helpen om met een psycholoog naar deze problemen te kijken en te onderzoeken hoe je met deze uitdagingen om kunt gaan. In mijn psychologiepraktijk noem ik dat investeren in persoonlijke groei en ontwikkeling.  Kortom wil je weten of mijn therapie bij jou past of wil je meer over Feel It 2 weten? Kijk dan op de pagina aanpak of over ons. Ten slotte kun je ook direct een vrijblijvend (online) kennismakingsgesprek inplannen bij onze psychologenpraktijk die op nog geen 10 minuten rijden van Nuenen is gevestigd!

GEEN WACHTLIJST

Je kunt direct bij onze psycholoog nabij Nuenen terecht zonder wachtlijst

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Plan nu een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

KEUZE VOOR ONLINE THERAPIE

Zit onze praktijk voor jou toch te ver van Nuenen of wil je graag online therapie? Geen probleem

WANNEER EEN AFSPRAAK MAKEN BIJ FEEL IT 2 - PSYCHOLOOG NUENEN?

Veel mensen vinden het lastig om te bepalen wanneer ze een afspraak moeten maken bij een psycholoog.  Want maak je bijvoorbeeld een afspraak als je stress ervaart, overspannen bent of pas wanneer je een burn-out hebt? Ik ben van mening dat je er nooit verkeerd aan doet om een afspraak te maken bij een psycholoog. Wanneer je twijfelt of het in jouw situatie kan helpen om naar een psycholoog te gaan, kan je altijd bellen naar de psychologiepraktijk van Feel It 2. Daarnaast kan je ook direct een kennismakingsgesprek inplannen. Samen gaan we dan kijken welke hulp het beste past bij de problemen die jij ervaart. 

Maar voor welke klachten kun je nu terecht bij onze psychologenpraktijk in omgeving Nuenen?

Bij de psycholoog kun je terecht met vele verschillende klachten. Het kunnen zware klachten zijn zoals een depressie, burn-out of paniekaanvallen waar je al langer mee rondloopt, een gevoel wat niet helemaal lekker zit of misschien wil je wel praten over stress op je werk of hulp bij rouwverwerking. Hierbij kan ik als psycholoog in de buurt van Nuenen jou helpen. Hieronder staan verschillende klachten waarvoor je terecht kan bij de psychologiepraktijk Feel It 2. Maar staat jouw klacht er niet tussen? Dan kan je altijd mij als psycholoog bellen of contact opnemen via het contactformulier.

BEREIKBAARHEID

Feel It 2 – Psycholoog ligt in Geldrop en is ongeveer 10 minuten rijden vanuit Nuenen. Reis je liever met het openbaar vervoer van Nuenen naar Geldrop? Dan kun je het beste de bus nemen van Nuenen naar Eindhoven Station via Buslijn 6, 321, of 322. Hier kun je dan de trein of de bus pakken naar Feel It 2.  Met de trein richting Weert naar Geldrop is het na aankomst nog geen 5 minuten lopen naar Feel It 2. Indien de bus een betere optie is, pak je lijn 324 richting Geldrop Coevering en stap je uit bij de bushalte Aragorn. Vanaf hier loop je in 6 minuten naar Feel It 2. Wil je wat reisadvies inwinnen, plan dan hier je reis.

LEES ONZE LAATSTE BLOGS

WANNEER DE EMOTIONELE EMMER OVERLOOPT

Voor veel mensen is het een raadsel waarom juist zij last krijgen van psychische problemen. ‘Er zijn andere mensen die hetzelfde meemaken en geen last krijgen van psychische problemen’. Dit komt doordat niet één bepaalde gebeurtenis ten grondslag ligt aan de ontwikkeling ervan, maar een reeks aan gebeurtenissen. Het gaat om gebeurtenissen die een impact op jou hebben gehad. Hoe dit werkt, leg ik je uit in deze blog.  
GELUKKIG DENKEN KAN NIET, GELUKKIG VOELEN WEL

De focus van mijn therapie is gevoel. En binnen de psychologische hulpverlening zoals wij die kennen is dit niet gebruikelijk. Daar wordt er vooral gewerkt met het hoofd en hoe het hoofd gedachten, gedrag en emoties/gevoel beïnvloed. Ik werk vanuit het gevoel omdat ik ervan overtuigd ben dat ons gevoel hetgeen is wat alles aanstuurt. Door middel van het gevoel dat je hebt, ga jij je op een bepaalde manier gedragen en geeft dat bepaalde gedachtes. Door je mee te nemen in hoe de hersenen werken in combinatie met het lichaam wil ik je laten zien waarom ik zoveel nadruk leg op het werken met gevoel.  

CORONAMAATREGELEN

Feel It 2 – Psycholoog Nuenen volgt uiteraard de maatregelen van het RIVM. Er wordt rekening gehouden met hygiëne en de 1,5 meter regel.
Ook bieden we online therapie aan zodat jij vanuit jouw vertrouwde omgeving geholpen kunt worden.