Het mooiste
dat je kunt
worden is
jezelf

FEEL IT 2

- PSYCHOLOOG HEEZE -

Wanneer het leven soms als een grote uitdaging voelt en je er moeilijk verandering in kan aanbrengen, kan psychologenpraktijk Feel It 2 nabij Heeze jou hierbij helpen. Als psycholoog weet ik namelijk als geen ander wat voor impact het kan hebben op jouw leven. Of het nu gaat om een depressie, een burn-out of angst en paniekklachten, ik sta als psycholoog klaar om jou hierbij te helpen. Maar ook voor rouwverwerking, stress en fysiek onverklaarbare klachten kan je in mijn psychologiepraktijk terecht. Daarbij heb je de eerste en meest belangrijke stap genomen, en dat is hulp zoeken. Omdat hulp zoeken voor veel mensen spannend is, kan je gebruik maken van een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarnaast kan je mij als psycholoog bellen waarbij ik uit kan leggen wat ik doe en hoe ik te werk ga. Ook op deze site staat veel informatie over mijn praktijk en over mij als psycholoog. Kijk daarvoor bijvoorbeeld bij aanpak of over ons. Tenslotte kun je ook direct een vrijblijvend (online) kennismakingsgesprek inplannen bij psychologenpraktijk Feel It 2 op nog geen 10 minuten rijden van Heeze.

GEEN WACHTLIJST

Je kunt direct bij onze psycholoog nabij Heeze terecht zonder wachtlijst

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Plan nu een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

KEUZE VOOR ONLINE THERAPIE

Liever voor online therapie i.p.v. therapie bij psycholoog Heeze, geen probleem

WANNEER EEN AFSPRAAK MAKEN BIJ FEEL IT 2 - PSYCHOLOOG HEEZE?

Een afspraak maken bij een psycholoog is voor veel mensen een grote stap. Daarbij vragen mensen zich vaak af of het wel echt nodig is om een afspraak te maken bij een psycholoog. Ga je bijvoorbeeld naar een psycholoog als je stress ervaart, overspannen bent of een burn-out hebt? Dat is voor iedere persoon verschillend. Echter denk ik dat je er nooit verkeerd aan doet om met een psycholoog in de buurt van Heeze te bellen wanneer je problemen ervaart. Aan de hand van een gesprek met een psycholoog krijg je vaak al veel meer duidelijkheid. Bij mijn praktijk kan dit doormiddel van een gratis kennismakingsgesprek of je kan mij bellen als psycholoog. Samen gaan we dan kijken of hulp voor jou op dit moment nodig is. En woon je in Heeze, dan ben je er binnen 10 minuten! 

Maar voor welke klachten kun je nu terecht bij Feel It 2 – psycholoog Heeze?

Je kan natuurlijk voor de meest bekende klachten zoals depressie, angst en paniekaanvallen of een burn-out bij de psychologiepraktijk van Feel It 2 terecht. Maar wist je ook dat je bijvoorbeeld ook voor identiteitsproblemen, onzekerheid en fysiek onverklaarbare klachten bij mij als psycholoog terecht kan? Veel mensen uit Heeze hebben de weg naar mijn praktijk al gevonden voor uiteenlopende klachten. Ben je benieuwd of jij met jouw klachten ook terecht kan bij mij psychologiepraktijk? Kijk dan in de lijst met klachten hieronder. Wanneer je op de klacht klikt, krijg je een beschrijving ervan. Staat jouw klacht er niet bij? Dan kan je altijd contact opnemen door het contactformulier in te vullen of met mij als psycholoog te bellen. 

BEREIKBAARHEID

Feel It 2 – Psycholoog ligt in Geldrop en is ongeveer 7 minuten rijden vanuit Heeze. Indien je liever met het openbaar vervoer komt, kun je het beste de trein nemen richting Tilburg Universiteit en uitstappen bij Station Geldrop. Na aankomst is het nog geen 5 minuten lopen naar Feel It 2. Wil je wat reisadvies inwinnen, plan dan hier je reis.

LEES ONZE LAATSTE BLOGS

WANNEER DE EMOTIONELE EMMER OVERLOOPT

Voor veel mensen is het een raadsel waarom juist zij last krijgen van psychische problemen. ‘Er zijn andere mensen die hetzelfde meemaken en geen last krijgen van psychische problemen’. Dit komt doordat niet één bepaalde gebeurtenis ten grondslag ligt aan de ontwikkeling ervan, maar een reeks aan gebeurtenissen. Het gaat om gebeurtenissen die een impact op jou hebben gehad. Hoe dit werkt, leg ik je uit in deze blog.  
GELUKKIG DENKEN KAN NIET, GELUKKIG VOELEN WEL

De focus van mijn therapie is gevoel. En binnen de psychologische hulpverlening zoals wij die kennen is dit niet gebruikelijk. Daar wordt er vooral gewerkt met het hoofd en hoe het hoofd gedachten, gedrag en emoties/gevoel beïnvloed. Ik werk vanuit het gevoel omdat ik ervan overtuigd ben dat ons gevoel hetgeen is wat alles aanstuurt. Door middel van het gevoel dat je hebt, ga jij je op een bepaalde manier gedragen en geeft dat bepaalde gedachtes. Door je mee te nemen in hoe de hersenen werken in combinatie met het lichaam wil ik je laten zien waarom ik zoveel nadruk leg op het werken met gevoel.  

CORONAMAATREGELEN

Feel It 2 – Psycholoog Heeze volgt uiteraard de maatregelen van het RIVM. Er wordt rekening gehouden met hygiëne en de 1,5 meter regel.
Ook bieden we online therapie aan zodat jij vanuit jouw vertrouwde omgeving geholpen kunt worden.