Het mooiste
dat je kunt
worden is
jezelf

FEEL IT 2

- PSYCHOLOOG ASTEN -

Voelt het leven voor jou ook wel eens als een grote uitdaging en heb je moeite om daar verandering in aan te brengen? Feel It 2 – psychologenpraktijk in de omgeving van Asten kan jou daarbij ondersteunen. Ik weet hoe vervelend het kan zijn om niet lekker in je vel te zitten. Daarom ben ik blij dat je op onze website kijkt en probeert verandering in je leven aan te brengen door op zoek te gaan naar een psychologische hulp. Wij staan klaar om door middel van therapie, met een positieve insteek, jou te helpen zodat jij weer lekker in je vel komt te zitten. Bij Feel It 2 – psycholoog Asten noemen we dat investeren in persoonlijke groei en ontwikkeling. Kijk even bij onze aanpak hoe wij de therapie opbouwen en indien je nog wat extra informatie nodig hebt, kun je altijd contact met ons opnemen. Vraag nu een vrijblijvend (online) kennismakingsgesprek met onze psycholoog in de omgeving van Asten.

GEEN WACHTLIJST

Je kunt bij Feel It 2 direct terecht voor therapie zonder wachtlijst

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Plan nu een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

KEUZE VOOR ONLINE THERAPIE

Therapie vanuit je vertrouwde omgeving, Feel It 2 biedt ook online therapie aan

WANNEER EEN AFSPRAAK MAKEN BIJ FEEL IT 2 - PSYCHOLOOG ASTEN?

Psychologische hulp aanvragen kan altijd en je doet daar nooit verkeerd aan. Wanneer je aan jezelf wilt werken is het in mijn ogen altijd goed. Ook jij wil je graag gelukkiger voelen zoals je dat waarschijnlijk al ooit in je leven hebt gevoeld. Wij noemen dat ‘dichter bij de persoon komen die je werkelijk bent’ en Feel It 2 – psycholoog Asten wil jou helpen hier richting aan te geven.

Maar voor welke klachten kun je nu terecht bij Feel It 2 – psycholoog Asten?

Bij Feel It 2 komen cliënten met verschillende klachten. Het kunnen zware klachten zijn waar je al langer mee rondloopt, een gevoel wat je al langer dwars zit of misschien wil je wel praten over problemen met je baan. Feel It 2 – psycholoog Asten kan jou helpen met uiteenlopende problemen en een luisterend oor bieden wanneer dat is waar je behoefte aan hebt.

BEREIKBAARHEID

Feel It 2 ligt aan de rand van Geldrop tegen Eindhoven aan. Afhankelijk waar je woonachtig bent in Asten ben je binnen 17 minuten bij onze psychologen praktijk. Vanaf Asten zijn wij goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Je kunt het beste vanuit Asten buslijn 320 naar Eindhoven station nemen. Met de trein richting Weert naar Geldrop is het na aankomst nog geen 5 minuten lopen naar Feel It 2. Indien de bus een betere optie is, pak je lijn 324 richting Geldrop Coevering en stap je uit bij de bushalte Aragorn. Vanaf hier is het nog 6 minuten lopen naar Feel It 2. Wil je wat reisadvies inwinnen om met het openbaar vervoer te komen, plan dan hier je reis.

LEES ONZE LAATSTE BLOGS

WANNEER DE EMOTIONELE EMMER OVERLOOPT

Voor veel mensen is het een raadsel waarom juist zij last krijgen van psychische problemen. ‘Er zijn andere mensen die hetzelfde meemaken en geen last krijgen van psychische problemen’. Dit komt doordat niet één bepaalde gebeurtenis ten grondslag ligt aan de ontwikkeling ervan, maar een reeks aan gebeurtenissen. Het gaat om gebeurtenissen die een impact op jou hebben gehad. Hoe dit werkt, leg ik je uit in deze blog.  
GELUKKIG DENKEN KAN NIET, GELUKKIG VOELEN WEL

De focus van mijn therapie is gevoel. En binnen de psychologische hulpverlening zoals wij die kennen is dit niet gebruikelijk. Daar wordt er vooral gewerkt met het hoofd en hoe het hoofd gedachten, gedrag en emoties/gevoel beïnvloed. Ik werk vanuit het gevoel omdat ik ervan overtuigd ben dat ons gevoel hetgeen is wat alles aanstuurt. Door middel van het gevoel dat je hebt, ga jij je op een bepaalde manier gedragen en geeft dat bepaalde gedachtes. Door je mee te nemen in hoe de hersenen werken in combinatie met het lichaam wil ik je laten zien waarom ik zoveel nadruk leg op het werken met gevoel.  

CORONAMAATREGELEN

Feel It 2 – Psycholoog Asten volgt uiteraard de maatregelen van het RIVM. Er wordt rekening gehouden met hygiëne en de 1,5 meter regel.
Ook bieden we online therapie aan zodat jij vanuit jouw vertrouwde omgeving geholpen kunt worden.